Dames Seven Hills nog ongeslagen

Na vijf wedstrijden staan de softbal dames van Honk- en Softbalvereniging Seven Hills nog steeds ongeslagen aan kop in de vierde klasse van regio Rotterdam. Ook afgelopen weekend speelden ze een mooie wedstrijd tegen de Islanders uit Oude-Tonge.

Ondanks een paar slordige veldfouten was Seven Hills sterk in de verdediging en wisten de dames korte inningen af te dwingen. Pitcher Daphne heeft met 3 keer drie slag uit en slechts 3 honkslagen tegen een zeer solide wedstrijd gespeeld.

Ook aan slag bleek Seven Hills goed op dreef. Na al twee homeruns in eerdere wedstrijden dit seizoen, werd ook in deze wedstrijd een zuivere homerun geslagen. In haar debuut voor Seven Hills was het dit keer Susan die, na 4 jaar geen softbal gespeeld te hebben, de bal ruim over de linksvelder heen wist te slaan. Daarnaast viel ook slagvrouw Leonie op met 2 keer een twee-honkslag. Over de hele linie waren de dames uit Zevenbergen sterk aan slag. In elke inning werd namelijk minimaal twee keer gescoord en zo kon de voorsprong gestaag uitgebouwd worden. Na 5 inningen had Seven Hills de gelijkmakende 6e slagbeurt dan ook niet nodig om de wedstrijd winnend af te sluiten. Uitslag Seven Hills – Islanders: 14 – 5.

Dinsdagavond 26 mei staat de volgende wedstrijd op het programma. Om 19:30 uur spelen de softbal dames thuis, aan de Westrand in Zevenbergen, tegen de Orioles uit Bergschenhoek. Kom kijken en moedig de dames aan naar weer een overwinning!