Seven Hills H2 – Cardinals H3

Afgelopen zondagochtend stonden de Heren 2 van Seven Hills al om kwart voor 9 op het veld om zich voor te bereiden voor de 5e competitie wedstrijd van het jaar. De koploper, het heren 3 team van de Vos Cardinals uit Oss, stond op het programma.

Na een goede opwarming werd er om half 11 met de wedstrijd gestart. In de eerste inning konden de Cardinals door een aantal veldfouten 2 punten scoren. Na de eerste slagbeurt van Seven Hills en een tweehonkslag van daan (over het hek) stond het nog steeds 2-0. Ook in de 2e, 3e en 4e inning hadden de Heren van Seven Hills geen antwoord op de technische pitcher van de Cardinals.

In de 5e inning, door 2 fouten van de Cardinals konden Wessel en Bart de eerste punten van de wedstrijd binnenlopen. Na de 5e inning stond het, door uitmuntend pitchen van Maikel nog 6-2. In zijn 5 gegooide innings had Maikel 6 runs tegen, waarvan 4 earned, met een season-high 8 strike-outs met 6 keer vier wijd en 8 hits tegen.

Helaas konden de Heren van Seven Hills nog geen antwoord vinden op de pitcher van de Cardinals, waardoor geen punten meer gemaakt werden. De reliever van Seven Hills, Duncan, nam het werk van Maikel over, door in 2 innings met 0 runs tegen, 4 tegenstanders weg te zetten met 3 slag, met twee hits tegen. Na 7 innings lag de eindstand vast: 2-6.

Ondanks de nederlaag was het een enorm leuke en spannende wedstrijd, met mooie vangballen van Boy en Tiber, die samen met Indy sinds twee weken het Heren team ondersteunen.