Dames Seven Hills op weg naar kampioenschap

Het seizoen loopt als een trein voor de softbal dames van Honk- en Softbalvereniging Seven Hills. Tot aan de zomerstop stonden zij ongeslagen aan de top en nu, met nog slechts 2 competitie wedstrijden te gaan, hebben zij zicht op het kampioenschap in poule F van de vierde klasse.

Ook afgelopen weekend hebben de dames weer sterk gespeeld. Eerst werd op zondag de Orioles uit Bergschenhoek met 9-5 verslagen. De avond erna was Seven Hills met 19-5 duidelijk ook te sterk voor de Islanders uit Oude-Tonge.

De softbalsters van Seven Hills kunnen komende zondag, voor eigen publiek, het kampioenschap binnenhalen! De wedstrijd start om 14.00u en wordt gespeeld op het veld van Seven Hills op Sportpark de Meeren te Zevenbergen. Tegenstander is Neptunes uit Rotterdam.