Oh yeah, game time! Seven Hills bestaat 10 jaar!

De uitnodigen aan alle leden en oud-leden zijn al even de deur uit en de eerste aanmeldingen voor het slow-pitch toernooi komen binnen.

Om te vieren dat Honk- en Softbalvereniging Seven Hills 10 jaar bestaat gaan we er zaterdag 4 juli een leuke Amerikaanse honkbalfeest van maken. Daarbij zijn alle ingredienten aanwezig waar honkbal groot en bekend mee geworden is, dus met hamburgers and hot dogs, met familie en vrienden, natuurlijk met veel honkbalactiviteiten en vooral met lol en gezelligheid.

De voorbereidingen zijn in volle gang en de plannen krijgen al aardig vorm. Maar schroom niet, heb je ideeen om er een nog leuker feest van te maken, geef het aan bij de jubileum feestcommissie. Maar bovenal kom zelf naar hèt honkbal jubileumfeest van Seven Hills! En vergeet jezelf, familie en vrienden niet op te geven voor het slow-pitch familietoernooi met een e-mail naar 10jaar7hills@gmail.com.

Step up to the plate en tot ziens op zaterdag 4 juli!

Peter, Karin, Jelle, Nikki, Marian en Leonie
jubileum feestcommissie
Honk- en Softbalvereniging Seven Hills

Volg de berichtgeving ook via facebook en laat weten of je erbij bent.

 

poster_10jaar7hills