Steun Seven Hills via de VriendenLoterij

Honk- en Softbalvereniging Seven Hills steunen èn kans maken op prachtige prijzen?

logo_vriendenloterij
De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van Seven Hills en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Op maandag 30 september organiseren wij een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor Seven Hills.

Jouw steun kunnen wij goed gebruiken!

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?id=3180&name=Sportvereniging%20Zevenbergen. Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor Honk- en softbalvereniging Seven Hills!