Spring Training – Week 4

Vorige week zaterdag stonden de BeeBallers om 10:00 uur in Etten-Leur klaar voor een oefentoernooitje. Door afzeggingen van een aantal van de deelnemende teams bleven onze BeeBallers over met het team van de Stags. Er is een leuke oefenwedstrijd gespeeld, waarbij onze BeeBallers de overwinning mee naar huis konden nemen.

De wedstrijden van de Heren 2 en Dames zijn helaas afgelast door slecht weer. Voor de Dames betekend dit dat er geen oefenwedstrijd meer gespeeld kan worden voordat het seizoen begint.

De Heren 2 hebben nog een kans om te oefenen voor de start van het seizoen. Aanstaande maandag (2e paasdag) spelen zij een oefenwedstrijd tegen de Saints uit Rotterdam. De eerste bal wordt gegooid om 10:30 uur op het sportpark van Seven Hills te Zevenbergen.

Wij van Seven Hills wensen iedereen alvast hele fijne paasdagen en we zien jullie graag tegemoet bij een wedstrijd of training.