Aspiranten Seven Hills uit tegen de Twins uit Oosterhout

Afgelopen zondag was het tijd voor de tweede wedstrijd van het seizoen voor de aspiranten. Er werd uit gespeeld tegen de Twins.
Het was zondag ochtend erg vroeg. De wedstrijd begon al om 10.00 uur. Gelukkig zat het weer deze keer mee.

We waren weer met 8 spelers. Na een uur warming up begonnen we de eerste inning met slaan. We waren vrij relaxed en dat zagen we ook aan ons spel. Er werden mooie ballen geslagen. In de eerste inning werd er 1 punt gescoord, door Raymond.
De Twins waren kort aan slag door het goede gooien van Niels onze pitcher. Hij gooide 3 maal 3 slag in 5 slagbeurten. Daarna waren wij weer aan slag voor de tweede inning. Het spel zag er goed uit, met goede slagbeurten en runs. Uiteindelijk scoorden Lex, Giovanni en Raymond. Na de tweede inning was het 0-4 voor ons. De Twins waren aan slag maar haalde geen punten door het goede fielden van onze binnenveld. In de derde inning ging het nog een stuk beter. Er werden veel ballen door ons geslagen en er werd goed gelopen. We maakten dankbaar gebruik van de fouten van de Twins. Onze Bee-baller Davey werd zelfs geraakt door de pitcher en mocht vrij lopen naar eerste honk. Er werd gescoord door Celine, Niels, Yordi en onze Bee-ballers Davey en Jelmer.

Na 60 ballen nam Yordi het pitchen over van Niels. De Twins scoorden 3
punten. Einde derde inning was de stand 3-9. De vierde inning werd er nog een aantal keer gescoord, door Raymond (2 keer), Niels, Yordi en Celine. Het was nu 3-14 voor ons en de Twins hadden nog de gelijk makende slagbeurt, dus moesten we de voorsprong vasthouden. Met die beurt scoorde de Twins ook 3 punten. De einduitslag werd 6 tegen 14 voor ons. Het was een leuke wedstrijd en iedereen had goed gespeeld.

Met een tweede overwinning op zak gingen we met een goed gevoel weer naar huis.
Volgende week hebben we een wedstrijd thuis tegen de Pirates uit Terneuzen. Jullie zijn allemaal van harte welkom om te komen kijken. De wedstrijd zal om 14:00 beginnen. Ons veld ligt aan de Westrand, naast V.V. Seolto. Ben je tussen de 12 en 15 en ben je benieuwd of honkbal iets voor jou is? Kom dan eens meetrainen. We trainen op donderdag van 18:00 tot 19:30. Een handschoen is niet nodig. Tot dan!