Spring Training – Week 3

Afgelopen week zijn 2 van onze teams in actie gekomen. De aspiranten hebben op zaterdag 2 wedstrijden gespeeld in Schiedam. Voor honkbalbegrippen was het erg fris, met zo nu en dan een kleine bui, maar dat mocht de pret niet drukken.

In de eerste wedstrijd bleken de Aspiranten te sterk voor de Braves. Er werd goed geslagen en de pitchers van Seven Hills, Niels en Yordi, hielden de slagmannen van de Braves succesvol van de honken.

De tweede wedstrijd ging een stuk moeizamer. In de eerste inning begon het met regenen, waardoor het erg fris werd. De slagmannen van Schiedam hadden daar blijkbaar ook last van, want die hebben erg weinig swings gemaakt, met 4 wijd op het honk komen was genoeg voor ze. De winst ging hierdoor naar Schiedam.

Ook de Heren 1 zijn in actie gekomen dit weekend, tegen ROEF!. Het wedstrijdverslag van die wedstrijd is hier te vinden.

De wedstrijden van de Heren 2 en Dames zijn helaas afgelast, ondanks uiteindelijk goed weer op zondag.

Aankomend weekend komen 3 teams in actie:

Op zaterdag zullen de BeeBallers deel nemen aan een toernooi bij de Stags. Om 10:00 uur komen de BeeBallers in actie tegen The Stags en om 11:00 uur wordt er gespeeld tegen de Islanders.

Zondag zullen de Dames afreizen naar Oude Tonge. Om 10:00 uur spelen zij een oefenwedstrijd tegen de Dames van de Islanders.

De Heren 2 zullen thuis in actie komen tegen Zwijndrecht. Om 10:30 uur zullen zij het veld betreden voor de eerste oefenwedstrijd van het jaar op eigen veld. Hopelijk werkt het weer deze week wel mee.