Spring Training – Week 2

Gisteren waren de Heren 1 al om 9 uur aan het opwarmen voor hun eerste oefenwedstrijd van het jaar. Helaas was er na een mooie voorbereiding om half 11 nog steeds geen tegenstander, waarna besloten werd om in plaats van de wedstrijd een training te houden.

Volgende week zal een groot deel van onze teams, afhankelijk van de weersomstandigheden toch in actie komen. De aspiranten zullen nu het seizoen openen met een driekamp in Schiedam op zaterdag 21 maart. Zij zullen 2 wedstrijden spelen, een om 13:30 uur tegen de Braves uit Delft en een om 15:00 uur tegen de aspiranten van SVHV Schiedam.

Op zondag 22 maart zullen de Heren 1, Heren 2 en de Softbal Dames op het toneel verschijnen:

De Heren 1 spelen uit tegen Roef! in Moergestel, om 11:00 uur.
De Heren 2 spelen uit tegen All in, in Veldhoven, om 10:30 uur.
De Dames hebben een wedstrijd gepland tegen de Blue Hitters, om 11:00 uur.

Laten we hopen op mooi honk- en softbalweer!

SpringTraining