Echt honkbal weer.

7 juli 2013, en eindelijk echt honkbal weer.
Een mooie ochtend om de 4e overwinning binnen te halen, daarmee de tweede op rij.
Uit tegen de Hawks verliepen de eerste 2,5 innings zonder scoringskansen voor beide teams.
De gelijkmakende 3e slagbeurt zorgde echter voor een 4-0 voorsprong voor de thuisploeg, na een paar keer vier wijd en een paar honkslagen. Seven Hills echter vond het aan het begin van de daaropvolgende 4de inning tijd de dingen even goed recht te zetten: 11 punten in één slagbeurt zorgde voor een duidelijke ommekeer in de wedstrijd. De Hawks kwamen deze dreun niet meer te boven. Solide pitching van Paul Wagenaar gesteund door een goede verdediging maakten dat er verder weinig meer gescoord werd. Beide ploegen voegden in de laatste inning nog een punt toe aan hun scores, wat uiteindelijk een mooie en welverdiende 12-5 overwinning opleverde.
Volgende week Neptunus aan de zegekar rijgen, als laatste voor de zomerpauze.

Trainer/Coach Heren 1
Henk de Kleijn

foto