Seven Hills-2 onbeslist

Na tweeënhalf uur spelen is zondag 9 juni de wedstrijd Batters/Dockers tegen Seven Hills-2 geëindigd in een gelijkspel.

Deze wedstrijd was voor Seven Hills de 3e van het seizoen tegen de Batters, waarin tot nu toe 2 keer verloren werd met 16-0 en 6-11. De heren van Seven Hills begonnen sterk aan de 1e inning, waarin ze 4 runs binnenliepen, met o.a. een 2-run homerun van Wessel Oomen. In de 2e en 3e inning werd er door Seven Hills niet gescoord en de Batters kwamen terug tot een 4-4 stand. In de 4e inning werd er echter op los geslagen. Ook de 2e pitcher van de Batters kreeg een homerun tegen van dhr. Oomen. In die inning werden er 5 runs gescoord, waardoor de voorsprong 4-9 was voor Seven Hills. In de gelijkmakende slagbeurt maakte de Batters hier 6-9 van.

Met nog 3 minuten te spelen werd er nog één inning gestart en op de nieuwe pitcher van de Batters hadden de slagmannen van Seven Hills geen antwoord. De gelijkmakende slagbeurt voor de Batters werd ingegaan met 6-9. Met 1 uit scoorden de club 2 runs, wat de stand 8-9 maakte. De 2e uit werd gemaakt en de gelijkmakende run werd gescoord. Met 2 en 3 bezet en een gelijke stand kwam de slagman van de Batters naar de plaat. De pitcher van Seven Hills, Duncan Kemmer, had de man al meerdere malen dit seizoen uitgegooid en met een count van 3 balls-2 strikes ging de slagman achter de hoge fastball aan en mistte. Eindstand bleef steken op 9-9. Met dit gelijkspel is Seven Hills een plaats opgeschoven in de competitie, naar de 6e plaats. Volgende week wordt er een dubbele wedstrijd gespeeld tegen de Boosters in Roosendaal, waarvan eerder dit seizoen al van gewonnen werd met 3-2.