Nieuwe website Seven Hills online!

Ja hoor, hij is in de lucht! Met veel trots presenteren we de nieuwe website van Honk- en Softbalvereniging Seven Hills. Welkom!

nieuwe_siteDe vorige Seven Hills website heeft bijna vijf en een half jaar gedraaid, heeft in die tijd totaal zo’n 106.000 pageviews en 39.000 bezoekers gekregen waarvan 33% terugkerende bezoekers zijn. Helemaal niet verkeerd dus. Maar het laatste anderhalf jaar werd het moeilijker en moeilijker om de site in m’n eentje bij te houden en zag je ook de bezoekers aantallen dalen. Meerdere leden hebben toen aangeboden te helpen, maar door de opzet van de site was dat niet mogelijk. Daarom was het hoog tijd voor een nieuwe, frisse site, die we met een grotere groep leden actueel en levendig kunnen houden.

Er is achter de schermen een aantal maanden ontzettend hard aan gewerkt. Zoals je kunt zien heeft de website een heel nieuw uiterlijk gekregen. Maar de grootste wijziging is misschien wel het minst zichtbaar. De website van Seven Hills draait nu op een Content Management Systeem (CMS) waardoor onderhoud en het plaatsen van content eindelijk mogelijk is door meerdere mensen.

Het nieuwsberichten gedeelte heeft een integratie met Facebook, zodat reacties plaatsen laagdrempelig en eenvoudig is. En we zijn zelfs aan het twitteren geslagen. Ideaal voor de korte, heet van de pers nieuwtjes. Ook tweets van jou worden op de voorpagina getoont wanneer je hashtag #HSVSevenHills gebruikt. Maak zo bijvoorbeeld direct na je wedstrijd de uitslag wereldkundig!

Het team van redacteuren bestaat nu nog uit Peter Mikkers en Leonie Duppen, maar dit willen we op hele korte termijn uitbreiden met in ieder geval alle coaches en/of aanvoerders, zodat elk team zijn of haar nieuws ook snel op de website geplaatst kan hebben.

Terwijl wij nog even doorwerken aan de puntjes op de i, wensen we jullie alvast veel (lees)plezier met het verkennen van onze nieuwe website!