Zinderende softbal wedstrijd

Gisteren met 7Hills softbal dames gewonnen van Stags, in Etten Leur!

In een lange, gelijk opgaande wedstrijd van 7 innings, werd uiteindelijk met 8-5 gewonnen. Hoofdrol was voor Manon, met 5 binnen geslagen punten. Actie van de wedstrijd was tussen Leonie en Moniek. Met een gewaagde 2-6-2 actie (op 4-4 stand) vingen ze een stelende loopster op, net voor de thuisplaat.

In de laatste inning scoorde Stags 1 run, 4-5. In de gelijkmakende slagbeurt zorgde Karin met een goed geplaatste stootslag er voor dat alle honken bezet waren, en scoorde Leonie de gelijkmakende run op honkslag van Moniek. Met nog steeds 3 honken bezet en geen nullen, sloeg Manon een perfecte 2-honkslag waarop alle loopsters binnen liepen, 8-5. END OF GAME!!

Een zeer goede team-prestatie!!!

Oh ja, mijn hart zit ondertussen ook weer op z’n plek!