Groot onderhoud van de grasmat

Dit jaar zal de gemeente groot onderhoud uitvoeren op de grasmat van Sportvereniging Zevenbergen. Daardoor is ons veld van juni tot september helaas niet beschikbaar voor wedstrijden en trainingen.

Alle teams van Seven Hills spelen daardoor zo veel mogelijk thuis wedstrijden aan het begin en einde van het seizoen. Tijdens het groot onderhoud zullen de teams vooral uitwedstrijden spelen. Deze onderhoudswerkzaamheden van de gemeente vragen niet alleen een flexibele instelling van de vereniging, maar ook van de leden. Tijdens de onderhoudsmaanden zullen de trainingen op een andere, nog nader te bepalen, locatie gaan plaatsvinden waarbij het een en ander mogelijk ad hoc kan veranderen.

Maar…… het resultaat van dit alles is uiteindelijk wel weer een sterke, vlakke en gezonde grasmat waar we weer een hele tijd op voorruit kunnen!