Aan de bak tijdens nieuwe seizoen

Het Nederlands honkbalteam is er niet in geslaagd de finale van de World Baseball Classic te halen. Oranje verloor met 4-1 van de Dominicaanse Republiek, dat dinsdag de finale speelt tegen Puerto Rico. Met deze nederlaag kwam voor Nederland een einde aan een fantastisch toernooi, waarop voor het eerst de finaleronde werd bereikt.

Seven Hills heeft de afgelopen weken meegeleefd met het Nederlands team, maar zal nu zelf weer aan de bak moeten tijdens het nieuwe honk- en softbalseizoen.

Alle teams zijn gedurende de zaaltrainingen deze winter klaargestoomd om in april weer de eerste wedstrijden te gaan spelen. Het Heren 1 en Dames 1 team hebben de binnen trainingen afgesloten met een trainingskamp in Brasschaat. Hier is de conditie van de dames en heren flink getest en zijn de spieren weer losgegooid voor de start van de buitentrainingen. Vanaf volgende week is Seven Hills dan ook weer buiten te vinden op het veld aan de Westrand 11 te Zevenbergen

DUS: heb je zin om een keer te proeven van de enige sport waar slaan en stelen mag? We hebben teams voor dames, heren en kinderen in alle leeftijden. Kijk op onze site www.7-hills.nl of neem contact via info@7-hills.nl.